JORNADA REIVINDICATIVA PER A L'EDUCACIÓ

El proper diumenge, 16 de març, se celebrarà una trobada lúdica i reivindicativa en defensa de l’educació pública promoguda per la Comunitat Educativa de Terrassa. La Jornada serà al Torrent de les Bruixes, al Parc Vallparadís de Terrassa, des de les 11h a les 14h.

Diferents grups com l’AMPEs, docents, estudiants, sindicats, entitats d’educació en el lleure, moviments de renovació pedagògica, entre d’altres, pretenen fer visible al conjunt de la ciutadania el moment crític de l’educació pública, un problema que afecta avui a la societat i que amenaça el model de societat del futur.

La jornada està oberta a tothom. Comptarà amb tallers, grups d’animació, actuacions i els organitzadors han fet una crida a tots els centres educatius de Terrassa a aportar pancartes que facin visibles les seves reivindicacions i la seva defensa de  l’escola pública. La idea és que cada escola o entitat educativa porti una pancarta per curs o classe i estendre-les a l’espai del Parc Vallaparadís on es celebrarà la jornada, fent un mosaic o penjant-les dels arbres.  La pancarta és de motiu lliure, però ha de tenir una mida de 2m x 1m.
La nostra escola participa en un taller i necessitem que ens porteu caixes de sabates o similars de diferents mides... 

Gràcies per la vostra col·laboració.