ACTA 1era REUNIÓ ORDINÀRIA AMPA – E.B MOISÈS 2016 - 2017


ACTA REUNIÓ ORDINÀRIA AMPA – E.B MOISÈS

DATA:             10.10.2016
LLOC:             E.B. MOISÈS
Nº SESSIÓ:    1
HORA INICI:   17:00 h
HORA ACABAMENT:  19:00 h

Assistents

Presidenta: Teresa Jiménez
Vicepresidenta: Danae Gaitán
Tresorera: Irene Giménez
Secretària: Lorena Vega
Vocals / Assistents: Tamara Sucías, Raquel Ruiz, Mª Pilar Pérez i Mar Reyes

Ordre del dia


·         Funcionament, finalitat i importància de l'AMPA a l'escola.
·         Presentació de la Junta actual i nomenament de càrrecs.
·         Es nomenaran els Representants de l'AMPA a les aules.
·         Renovació dels estatuts.
·         Adhesió a la FAPAC.
·         Canvi d’entitat bancària.
·         Activitats AMPA.
·         Aprovació de quotes.
·         Precs i preguntes

Desenvolupament de la sessió

     · L’AMPA és l’associació reconeguda legalment que agrupen, voluntàriament, pares i mares del centre educatiu i que tenen unes normes de funcionament i estatuts propis regulats per la llei. La finalitat principal és facilitar la participació de les mares i pares en les activitats del centre.
L’AMPA té com a funció bàsica treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels vostres fills, tot fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares. Així mateix, en general, l’AMPA col·labora en les activitats educatives del centre, planifica i gestiona les activitats extraescolars. Per tal de participar i formar part d’aquesta, cal pagar la quota íntegra de soci.

·          S’acorda el nomenament de la nova junta, la qual ha quedat formada com es detalla a continuació :

·          Presentació de la Junta actual :

Presidenta: Teresa Jiménez Roigé
Tresorera: Irene Giménez Bros


·          Nomenament dels càrrecs:

Vicepresidenta: Danae Gaitán Cortez
Secretària: Lorena Vega Moroni
Vocals / Assistents: Tamara Sucías, Raquel Ruiz, Mª Pilar Pérez i Mar Reyes

·        S’hauria de nomenar una persona per aula com a representant de l’AMPA a l’escola que s’efectuarà en la propera reunió convocada per octubre. En aquesta assamblea han participat famílies de la classe de la fulla, la bombolla, la pedra i l’aigua.

·        Cal renovar els estatuts de l’AMPA, elaborats l’any 1985, que seran modificats i presentats en assemblea per tal que siguin aprovats.

·        S’ha aprovat l’adhesió a la FAPAC (federació d’AMPAS de tota Catalunya) amb un preu anual de 64.76€ per tal d’acollir-nos a l’assegurança de responsabilitat civil per a les activitats de l’AMPA i l’assegurança com a membres de la junta directiva, que són obligatòries. A més, ens podrem beneficiar de l’assessorament, formació, guies i recursos i dels avantatges en la compra de material sol·licitant el carnet de l’AMPA-FAPAC, en cas que fos del nostre interés.

·        S’ha acordat el canvi d’entitat bancària del compte de l’AMPA, actualment present a BBVA, a Banc de Sabadell, on es disposa de conveni amb la FAPAC, per tal que les les operacions bancàries més comuns siguin a cost 0, doncs en el compte actual es cobren comissions, de manteniment i cada cop que es realitzen transferències per tal de pagar a proveïdors, factures i devolucions de quotes als socis, que són baixa de l’escola.

·        Les activitats de l’AMPA coorganitzades amb l’escola es comentaran i confirmaran en la propera assemblea conjuntament amb les educadores del centre. Es proposen algunes idees per a la realització de tallers i activitats en família i cursos com el curs “Créixer en família” (sol·licitat i pendent de confirmació) . Aquestes activitats seran només per a socis de l’AMPA que hagin abonat la quota íntegrament.


·      Queda pendent de determinar l’import de la quota anual en la propera assemblea en funció de les activitats programades i pressupostades. Es decideix que la quota de l’AMPA sigui una quota única amb possibilitats de pagament trimestral, la data límit de pagament de la qual també es concretarà en la propera reunió.

.    En el torn de paraules, es demana si hi ha la possibilitat d’obtenir com a AMPA descomptes de grup en algun gimnàs per tal que els nens que ho sol·licitin realitzin un curs de natació. S’indica que es valorarà la possibilitat i es comentarà en les properes reunions.

      .  També ha sorgit la proposta de realitzar un taller amb joguines i materials propis de pedagogies com Montessori o Waldorf que d'acord amb els assistents s'afegirà a la proposta de tallers oferts per l'AMPA.


JUNTA AMPA E.B MOISÈS