SORTIDA FAMILIAR PER ANAR A BUSCAR EL TIÓ


El proper diumenge 04 de desembre s’ha organitzat una excursió familiar per als socis de l’AMPA per tal d’anar a trobar el tió.

Ens trobarem a les 11H a l’àrea de picnic del Centre d’informació ambiental de Bonvilar (CIAB).

En arribar, cada família entregarà discretament el seu tió amagat en una bossa als membres de la junta de l’AMPA o al representant de la seva aula amb el nom del seu fill/a ben visible i se li assignarà un número.

Aquest número servirà després per trobar el vostre tió, quan arribem tot fent una suau passejada a l’àrea on estaran escampats. Cada arbre seleccionat per acollir un tió contindrà un número visible que farem coincidir amb el rebut al punt de trobada. Així ens estalviarem equívocs a l’hora que els nens vulguin emportar-se un tió que no els correspon.

Per acabar, tornarem a l’àrea de picnic del Centre d’informació ambiental de Bonvilar (CIAB) on les famílies que ho desitgin poden fer un petit refrigeri portant alguna peça de fruita i alguna beguda.

La durada aproximada és d’un parell d’hores.

Tothom que vulgui assistir, s’ha d’apuntar en la circular que trobareu penjada a la porta de l’escola. Per tal que es realitzi l’activitat, caldrà un mínim de sis famílies apuntades. En cas de pluja o que no s’assoleixi una assistència mínima, la sortida quedarà anul·lada.

Les inscripcions es podran realitzar fins a aquest divendres 2 de desembre.