Xerrada 'Pors o fòbies?' a càrrec de Roser Adell

Dilluns 23 de gener, de 18:30 a las 20:30h, a la Biblioteca Central de Terrassa

Els infants sovint desenvolupen pors a situacions, objectes... En aquesta xerrada, organitzada per Actiuhumà, es parlarà de com es desenvolupen les pors en els infants, com fer front a aquestes, com evitar que les nostres pròpies angoixes es transmetin als nostres fills.  També es donaran eines per identificar quan una por es pot convertir en fòbia i per ajudar a què els nens i nenes siguin més segurs i amb més confiança. i es puguin enfrontar amb les seves preocupacions i pors. 

La xerrada anirà a càrrec de Roser Adell, psicòloga infantil i especialista en transtorns de l'estat de l'ànim i processos de dol.  

Cal inscriure's per telèfon o correu electrònic al Servei d’Educació de l'Ajuntament de Terrassa:  Tel. 93 780 35 11 / e-mail: promocio.educativa@terrassa.cat 

Aquesta xerrada s'emmarca en la programació d'activitats i xerrades adreçades als pares i mares del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa. Tracten sobre temes relacionats amb la relació amb els fills, l'educació o l'aprenentatge amb l'objectiu de donar eines i ajudar als pares i mares que sovint es plantegen dubtes i preguntes incontestables, que poden crear neguit o inseguretat.