TALLER sobre REMEDIOS NATURALES PARA SÍNTOMAS HABITUALES



El proper dimecres 15 de febrer es realitzarà a l’escola un taller sobre remeis naturals per a símptomes habituals, en horari de tarda, a les 15:30h a l’aula del Molinet.
A través d'aquest taller, es pretén conèixer l'eficàcia de les plantes medicinals front a símptomes comuns, prevenir i millorar malalties i descompensacions així com informar-se de les quantitats que s'han de prendre, la manera de preparar-les i combinar-les i les seves interaccions, efectes secundaris i toxicitat. D'aquesta manera, contribuirem en millorar el nostre estat de salut i la nostra qualitat de vida a través d'una alimentació saludable.

Recordeu que aquest taller és gratuït per tots aquells que hagueu pagat la quota de socis de l’AMPA i tindrà un cost de 3€ pels que encara no hagueu abonat la quantitat, a descomptar del preu final quan aneu a realizar l’ingrés al compte bancari.

Per tal que s’imparteixi el taller, cal una assistència mínima de 6 socis. Ja podeu inscriure-us apuntant el nom del vostre fill i l’aula, al llistat que trobareu a la porta d'entrada de l'escola.

Les inscripcions es podran realizar fins a aquest dimecres 15 de febrer.

JUNTA AMPA E.B.M MOISÈS