TALLER sobre REMEDIOS NATURALES PARA SÍNTOMAS HABITUALES

El passat dimecres 01 de març es va realitzar a l’escola un taller sobre remeis naturals per a símptomes habituals, que es va haver de postposar del dimecres 15 de febrer per problemes informàtics. La sessió  va anar a càrrec de Sonia Martínez Cano,  dietista-nutricionista clínica del Consorci Sanitari de Terrassa.

A través d'aquest taller, es va poder conèixer l'eficàcia de les plantes medicinals front a símptomes comuns, com prevenir i millorar malalties i descompensacions, així com informar-se de les quantitats que s'han de prendre, la manera de preparar-les i combinar-les, i les seves interaccions, efectes secundaris i toxicitat. Així també, es van sentar les bases d'una alimentació equilibrada i saludable per tal de millorar el nostre estat de salut i la nostra qualitat de vida.

La docent va destacar la importància d’una bona alimentació i va fer referència a recursos com la pàgina web de la Fundació Alícia, on es pot trobar molta informació sobre alimentació saludable i receptes (www.alicia.cat).

 Aquesta sessió, que va resultar molt interessant, està basada en el llibre que duu el seu mateix nom i que es pot adquirir online amb un 5% de descompte.






JUNTA AMPA E.B.M MOISÈS