COMIAT DE CURS


Benvolgudes famílies,

 

      El curs escolar 2016-2017 arriba ja a la seva fi i des de l’AMPA de l’escola bressol Moisès volem acomiadar aquest curs, tant als que acabeu com als que continueu, desitjant-vos el millor per a aquestes vacances. Voldríem agrair-vos el vostre esforç i la vostra col·laboració en les diferents activitats realitzades.

 

     El proper 29 de juny a les 18h celebrarem la festa de fi de curs on donarem comiat als més grans de l’escola i gaudirem d’un refrescant berenar i d’un espectacle amb bombolles de sabó. Aquesta festa ha estat finançada amb les quotes de l’AMPA i el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Sense aquest import, ens seria impossible realitzar activitats escolars molt profitoses per als nostres infants i que ens fan replantejar per als propers cursos mesures organitzatives per assolir el cobrament d’aquestes. És per això que apel·lem a la vostra responsabilitat com a pares i preguem que sigueu conscients de la importància d’abonar el més aviat possible la quantitat total per al proper curs. Restem a la vostra disposició, per tal de poder comprovar els imports i balanç de les activitats realitzades aquest curs.

 

      Per concloure, volem animar a les famílies que continueu el proper curs a participar activament en el desenvolupament i les assemblees de l’AMPA pel proper 2017/18, doncs quedaran vacants  tots els càrrecs actuals. Tot i haver anat informant i insistint al llarg del curs, la participació i la implicació dels socis ha estat escassa i ha estat impossible trobar un relleu per als membres que ja marxen de l’escola aquest any. La junta de l’AMPA ha quedat deserta.  Aquesta compleix una tasca fonamental perquè les famílies estiguin informades i integrades dins la vida diària del centre i necessitem pares i mares engrescats i il·lusionats per continuar de manera voluntària i altruista amb el treball i l’esforç que suposa pertànyer i desenvolupar les tasques de l’AMPA.

 

      Recordeu que ... Sense AMPA no hi haurà qui organitzi monitoratge, ni casal d’estiu, ni festes, ni sortides, ni samarretes, ni intercanvis, ni activitats, ni cursos, ni sessions, ni tallers, ni blog, ni correu... Us recomanem que us organitzeu el proper mes de setembre / octubre amb els nouvinguts en primera assemblea i que d’aquí surtin els càrrecs de la junta.

Com més persones sigueu, més podreu repartir les tasques i donar-vos suport.

 

       Si voleu conèixer més la nostra organització i les activitats realitzades així com participar activament en el proper curs, contacteu amb nosaltres a través del nostre mail : ampa.moises@gmail.com o bé amb la direcció de l’escola.

 

Bon estiu i fins el curs proper,

JUNTA AMPA E.B MOISÈS